Ethereum waarschijnlijk zijn lokale laag instellen voor het jaar als kopers te verdedigen $ 500

Ethereum heeft vandaag de dag tekenen van immense kracht geflitst, met de cryptocurrency die omhoog schommelt naar $550 als stieren proberen om de recente verliezen te wissen die door de recente marktbrede zelfopoffering zijn ontstaan.

Dit komt omdat Bitcoin Revolution ook enkele tekenen van kracht vertoont, met de benchmark cryptocurrency die naar $18.000 navigeert na zijn recente daling die het naar een dieptepunt van $16.400 stuurde.

Bitcoin is stevig toonaangevend in Ethereum en de rest van de markt. De krachtige reactie die beide activa hebben gezien na het aftappen van hun lokale dieptepunten lijkt een stierengevecht te zijn.

Een analist merkt nu op dat het ethereum waarschijnlijk op de korte termijn nog veel meer opwaartse druk zal ondervinden, waarbij de kracht van het ethereum geen tekenen van vertraging vertoont naarmate de stieren de controle over de trend terugkrijgen.

Hij gelooft dat $500 een lokale bodem voor de crypto op lange termijn zal blijken te zijn en dat het alleen maar opwaarts zal zien vanaf hier in de richting van het einde van het jaar.

Het is ook mogelijk dat het een accumulatiefase ingaat tussen deze dieptepunten en zijn huidige prijsniveau, wat een eventuele opleving in het begin van 2021 zal versterken.

Ethereum Toont Tekenen van Sterkte als Kopers Richt op 600 dollar

Op het moment van schrijven, handelt Ethereum iets minder dan 5% tegen de huidige prijs van $543. Dit markeert een opmerkelijke opleving ten opzichte van de recente dieptepunten van $490, die onderin de recente selloff zijn gezet.

De vurige verdediging van $500 door stieren geeft aan dat dit een sterk ondersteunend niveau is dat zijn prijsactie voor de komende weken kan blijven ondersteunen.

Zolang het boven de $500 consolideert en dit bevestigt als een sterk steunniveau, is er een sterke mogelijkheid dat het verder opwaarts zal zien.

Analist: ETH zal waarschijnlijk hoger stijgen in de rest van 2020

Terwijl hij sprak over de potentiële vooruitzichten van Ethereum, legde een handelaar uit dat hij verwacht dat het in de weken voorafgaand aan het einde van het jaar een aantal ernstige upside zal zien.

Hij voegde er verder aan toe dat hij verwacht dat $500 een lokaal dieptepunt op lange termijn zal blijken te zijn voor de cryptocurrency die de volgende aanhoudende opwaartse trend helpt op te wekken.

„ETH / USD: De wekelijkse grafiek ziet er nu uitstekend uit, terwijl de weerstand van $650 vrij hard werd afgewezen, wordt nu sterke steun getoond bij $500 kopers die agressief verdedigen… LTF verwacht accumulatie bij $500 en hopelijk is dit een lokaal dieptepunt voor de rest van het jaar.“

De prijsactie van Ethereum op korte termijn zal waarschijnlijk grotendeels afhangen van Bitcoin, dat op dit moment wel in het voordeel van stieren lijkt te zijn, terwijl de benchmark-cryptocurrency nu naar $18.000 stijgt.