Milloin Bitcoin iskee 12 000 dollarin markan uudelleen?

Nykyään bitcoinilla käydään kauppaa noin 11 700 dollarilla. Tämä on hiukan yläpuolella missä se oli vain 24 tuntia sitten, mutta iso kysymys, joka todennäköisesti on mielessä käytännöllisesti katsoen jokaiselle salatoimijalle, on: „Milloin 12 000 dollaria tulee jälleen esille?“

Aikooko Bitcoin siirtyä ylös milloin tahansa pian?

Viime aikoina maailman ykköspistevaluutta markkinahintaan nousi aina 12 400 dollariin, mikä oli helposti suurin tapa, jolla omaisuuserä oli nähty reilusti yli vuoden. Nousu ei kuitenkaan kestänyt kauan, mikä sai monet ihmiset ymmärtämään, että bitcoinin vahvuus oli edelleen jäljessä joillakin alueilla, ja ellei 12 000 dollaria voida jälleen lyödä, monien kauppiaiden ei pitäisi odottaa näkevänsä valuuttaa kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle. uudelleen milloin tahansa pian.

Tällä hetkellä omaisuus näyttää liikkuvan hitaasti ja tasaisesti. Vaikka asiat eivät ole välttämättä vielä nousseet, on uskottavaa olettaa, että ne tulevat lähiviikkoina. Se mitä bitcoin näyttää tekevän kasvaa vähitellen joka päivä. 100 dollaria täällä, 100 dollaria siellä. 12 000 dollaria on todennäköisesti jälleen Bitcoin Evolution tulevaisuudessa, vaikka todennäköisesti emme näe omaisuutta iskevän tälle alueelle vasta ainakin syyskuussa.

Tosiasia, että bitcoin toistaa suuren osan käyttäytymisestä, jota sillä oli toukokuussa ja kesäkuussa. Tuona aikana iso vastusmerkki oli jopa 10 000 dollaria, jonka bitcoin iski kunkin kuukauden alkupuolella. Nämä nousut kestivät kuitenkin vain sen, mikä tuntui vain minuutteilta ennen kuin omaisuuserä otti suuren askeleen taaksepäin. Bitcoin tunsi todennäköisesti painostusta saavuttaa 10 000 dollaria, mutta ei vaikuttanut olevan siellä pysymiseen tarvittavaa.

Vasta kun tapahtui jotain suurta, bitcoineilla oli syy pysyä yli 10 000 dollaria. Yhdysvallat avasi tietä toiselle elvytystarkistukselle, kun taas pankit ilmoittivat saaneensa vihreän valon tarjota salaustekniset säilytyspalvelut asiakkailleen ja siten täyttämään kuilun sekä keskitetyn että hajautetun rahoituksen välillä. Kun nämä muutokset tehtiin, bitcoin muutti viisinumeroiseksi alueeksi ja on pysynyt siellä siitä lähtien.

Jotain suurta täytyy tapahtua

Siksi voidaan vain olettaa, että jotain vastaavanlaista täytyy tapahtua, jotta bitcoin siirtyy pysyvästi yli 12 000 dollaria. Mikä suuri liikkumavapa on, on käytännössä kenen tahansa arvaus tässä vaiheessa, vaikka sen on keskityttävä valtavirran rahoitukseen, kuten pankit, jotka tarjoavat salausmenetelmiä tarjoamallaan sekkejä ja kassapalveluita. Siihen asti bitcoin on varmasti pysyttävä missä se on.

Hyvä uutinen on, että bitcoin on pysynyt suhteellisen korkealla tasolla, pysyen 11 000 dollarin vaihteluvälillä viime useiden viikkojen aikana, ja nouseva käyttäytyminen hieroo muita kolikoita ja rahakkeita. Yksi esimerkki on Ripplen XRP, joka on kasvanut noin 18 sentistä hieman yli 30 senttiin heinäkuun puolivälistä lähtien.